Tja, we zijn in een bedenkingendag of we zijn het niet. Zo is er nu ook de bedenking bij gekomen dat er toch wel bloggers zijn die, zoals in het normale leven ook, je enkel maar kennen als ze in de miserie zitten. Eens het hen beter gaat, lassen ze een blogstilte in of komt er een blogstop!
 
Realiseren die mensen zich niet dat de anderen zich dan gebruikt voelen? Het verdriet na de stilte sloeg om in een verrassing toen we op een andere manier nieuws vernamen, maar gaat nu stilaan over in bitterheid. En dat is de eindgedachte die we zullen over houden aan die persoon.

Dit nog efkes verwerken en dan kunnen we weer een mail-adres in de prullenbak kiepen en een gsm-nummer verwijderen.
 
 
pske van mske: daarmee bedoelen we niet het blog dat vandaag aankondigde te stoppen, we zullen het er maar bijzetten er er misverstanden van komen.