Bizarre gedachten heeft mske soms. Gisteren, op de autostrade, moesten ze er even af. Slow zat met een hoogdringendheid.

En daar stond een trucker in zijnen bloten, of toch zo goed als. Hij had gewoon een verschoten groen, uit model getrokken, miniatuur shortje aan. Het zicht daarvan deed mske aan haar vader denken. Niet dat mskes vader verschoten groen, uit model getrokken, miniatuur shortjes droeg, maar over de shorten van mskes vader zullen we het op een andere keer wel nog eens hebben. Eén griezelverhaal is genoeg voor een dag.

Neen, mske bedacht ineens dat haar vader altijd erg neerbuigend deed over vrouwen in een zwembad. Hij had een paar keer smalend gezegd dat, als je achter een vrouw in een zwembad zwom, je moest oppassen dat je niet meegezogen werd. Waarbij mske zich dan altijd verkneukelde in het zicht van uitgezakte zwemmende mannen in een ballenpitserke.

En neen, we weten niet waarom mskes geest gisteren ineens de link legde tussen ballenpitserkes en verschoten groen, uit model getrokken, miniatuur shortjes, de link is wel ver gezocht, misschien omdat de man zich voordeed als een macho, maar er eigenlijk eerder als een sociaal geval uit zag. Maar daar is het nu eenmaal mskes bizarre geest voor.