Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ultra geheim

mske bestelt een CD voor de vaderkesdag van Slow, die haar vader niet is en ook niet de vader van haar kinderen, maar toch Slow ís een vader en mske vindt dan ook dat hij een kadooke mag krijgen. Maar hoe dan ook, omdat Slow dat niet zou weten, laat mske de CD bij Zoneke toe komen, ze zouden dan wel eens langs Zoneke passeren ten gepaste tijde.

Maar ja, mskes die veel aan hun hoofd hebben, die denken soms eens ne keer niet na en het heel geheim was geen geheim niet meer. Slow zat raar te kijken en zei: “ik zie iets dat ik denkelijk niet mocht zien” en mske heeft gevloekt en met het middel van verraad gesmeten.

Nu is die CD nog altijd niet bij Zoneke en mske belde. Die CD moest vandaag nog in de winkel binnenkomen en de winkelier zei dat hij ging proberen van die vandaag te posten, als hij het niet vergat. Maar morgen, zondag en maandag was hij weg en kon hij die niet posten.

mske bedacht dat, als hij die morgen, zondag of maandag postte dat toch geen avans was want dat de post toch niet werkt op die dagen. “In elk geval zal je die tegen het eind van volgende week hebben” zei hij.

Stel dat dat nu nog een ultra-geheim was, hoe zou die CD dan nog hier geraakt zijn? Neen, mske heeft niet gezegd dat hij die rechtstreeks naar hier mocht sturen, dat is enkel goed om misverstanden te scheppen en het adres van Zoneke heeft hij sowieso klaar en duidelijk bij de hand.

Previous

Hij schreef de provisie op

Next

Dat op je onderhemdeke

1 Comment

 1. 02-06-2006, 14:42:09
  het misverstand
  hopelijk geniet hij er toch van!
  met vaderdag!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  02-06-2006, 15:38:16
  verrassend ingewikkeld
  ik hou er ook van iemand te verrassen en hoe ingewikkelder het systeem is om de te verrassen persoon te verrassen hoe meer plezier er ik aan beleef als alles loopt zoals het hoort natuurlijk,het nadeel aan ‘mijn’ systeem is dat het zodanig ingewikkeld is dat het af en toe fout loopt.
  prijsvraag:hoe vaak weet ik u in bovenstaande tekst te verrassen met het woord ‘ingewikkeld’?
  koenie,die vind dat hij het ingewikkeld heeft uitgelegd hoe verrassend zijn ingewikkeld systeem wel is of was het hoe ingewikkeld zijn verrassend systeem is?,groet
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  02-06-2006, 15:51:24
  Mijn rare hersenkronkel
  vindt het een verrassend simpele uitleg.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén