Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slapende ziel

Er scheelt iets met mske en ik maak me nogal serieus zorgen. Ze komt ’s morgens stil en verwezen uit bed, geeft ons en Slow een enorme dikke knuffel, zet zich aan tafel en eet. Ze zegt niet veel behalve wanneer je haar iets vraagt.
 
Wacht, efkes geduld …
 
Ik heb haar gevraagd naar de reden van dat eigenaardig gedrag. En ze zegt dat ze wél op is maar dat het lijkt of haar ziel nog slaapt. Ze zegt ook dat het net hetzelfde gevoel is als wanneer je hebt gevlogen. Nadien moet je ook nog wachten tot je ziel landt.
 
Dus denk ik nu dat ik weet hoe dat komt. Ze is nooit een langslaper geweest maar na “hét” sliep mske tot 9u. Na een bepaalde periode werd dat 8u. Daarna 7u. En nu ontwaakt ze gewoonlijk tussen 6u en 6.30u. En haar ziel, die een langzame vlieger is, zal dat tempo nog niet aankunnen.

Previous

Beschermd: mske lacht

Next

De diepvriezer moet leeg!

1 Comment

 1. 18-08-2003, 08:53:36
  mercie
  voor den uitleg, mijnen baas hee da juist hetzelfde, maar die zijn ziel is pas wakker rond 5u s’middags as em vroem is vant werk
  Likjes
  Dixie

  Dixie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén