Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Waar was je gebleven?

Soms als Slow wat vertelt, springt hij wat van de hak op de tak. Eigenlijk is dat iets meer dan soms. Soms als Slow wat vertelt en hij ziet iets of denkt aan iets dat hij wil melden, floept hij die melding zomaar ineens tussen zijn vertelling in. Soms als mske wat vertelt en Slow ziet iets of denkt aan iets dat hij wil melden, floept hij ook die melding tussen mskes vertelling. Daarna vraagt hij dan wel: “wat was je aan het zeggen?”

Na al die jaren met Slow is mske daar aan gewend en soms zegt ze daar niets van en soms zegt ze: “maar wacht nu toch es efkes”.

Slow’s zus is hier gisteren, voor de eerste keer in de bijna zeven jaar dat we hier wonen, komen aangetreind. Het was ook de eerste keer in haar leven dat ze de trein nam en ze was uiterst zenuwachtig geweest.

Als Slow’s zus wat vertelt, springt ze van de hak op de tak. Eigenlijk is dat iets meer dan soms. Soms als Slow’s zus wat vertelt en ze ziet iets of denkt aan iets dat ze wil melden, floept ze die melding zomaar ineens tussen haar vertelling in. Soms als Slow of mske wat vertelt en Slow’s zus ziet iets of denkt aan iets wat ze wil melden, floept ze ook die melding tussen Slow’s of mskes vertelling. Daarna vraagt ze niet: “wat was je aan het zeggen?”

Neen, het is pas uren later dat ze ineens bedenkt: “jij was toch iets aan het vertellen over …” Soms kan je zo wat vertellen in twee of drie episodes. Soms blijft zo een vertelling gewoon onverteld in de lucht hangen.

Dan zegt mske niet: “maar wacht nu toch es efkes” want én Slow én Slow’s zus én zoveel te vertellen, … en ja soms als Slow’ss zus wat vertelt en Slow ziet iets of denkt aan iets dat hij wil melden, floept hij ook die melding tussen Slow’s zus’ vertelling.  Bovendien als Slow en zijn zus elkaar een pooske niet gezien hebben, dan lijkt het wel of ze drie uur in één uur willen vertellen.

Slow’s zus vertrok deze namiddag al terug naar huis want ze wou niet blijven tot morgen omwille van haar kat.

mske hoofd is nu volop bezig met het samenpuzzelen van al die brokjes informatie en het zal daar nog een pooske zoet mee zijn.

Zei er nog iemand wat?

Previous

Resultaat

Next

Hallo! Is hier iemand?

3 Comments

  1. Han

    Ik? nee niks.

  2. …dat ik dat ook soms doe…..maar met ouder worden gaat dat beter…ik begin te vergeten wat ik aan het vertellen was,hahahahaha.

  3. ik dacht dat ik het ingewikkeld kon maken soms..

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén