Nog zo een voorbeeld van toeval! Omwille van de sport, hadden mske en Ex meerdere honden. Toen “hét” voorviel liet Ex de verzorging van die honden en alles gewoon aan mske over. Zij mocht ook die honden plaatsen. Hij hield alleen zijn hand op om zijn deel ervan te krijgen. De pijn en het verdriet waren voor haar alleen.
 
Toen een bepaalde vriend vertelde dat hij een hond te kort had, stelde mske dus één van die honden voor, maar de man wou die niet, hij wou een jong hebben.
 
mske die hoopte dat ze haar twee favoriete honden zou kunnen meenemen, waaronder de beste van de roedel, zou uiteindelijk de twee oudsten ook nog hun ouwe dag bij haar laten slijten. Eén van die oude honden is nogal plots overleden.
 
Op het einde bleven er vijf honden over en hier is absoluut géén plaats voor een hond, niet zoals die vorige eigenaars dat hier gearrangeerd hebben.
 
Het was de dag vóór de verhuizing, mske stond op het punt Buurboer aan te spreken om één van zijn stallingen af te huren voor die honden en ze nadien verder proberen te plaatsen, als de voornoemde vriend haar opbelt en zegt: “ms, ik heb een zwaar probleem! Mijn leider is gestorven en ook nog een andere hond, beiden kanker, dus nu heb ik er helemaal niet genoeg en het seizoen begint terug. Heb jij nog honden te plaatsen?”