Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ochtendritueel

Ochtend … ten huize Slow en mske.
 
mske: “Slow, hoe gaat dat liedje verder: Morning has broken … en dan?”
 
Slow: “Morning has broken, neu neu neu neu he he … en dan weet ik het niet meer”.

Daarna zitten ze naar Titaantjes te luisteren met Pater Leonard Van Baelen, cross ik achter de radio door en die radio valt uit! Was het wéér mijn schuld. Cross ik weer achter de radio door en zegt Slow: “hij zal hem efkes terug gaan opzetten”. Maar dat was met terugwerkende kracht, want ik was al terug in het buro toen het ding verder babbelde. En sedertdien deed die radio als een kerstverlichting: aan – uit – aan – uit – aan – uit – aan – uit – aan – uit …
 
mske zou de deur naar de gang willen openzetten want we zijn hier al de ganse morgen aan het kattenaerobic’en en mske krijgt er de hippentrip van.

mske beweert dat wij altijd achter de rug kattenkwaad gaan uithalen. Ze gaat zelfs zo ver om te beweren dat wij in de keuken de aap uithangen als zij in het buro is en in het buro party houden als zij in de keuken zit.
 
Terwijl ze zat te eten, hoorde ze een bons hier in het buro en kwam naar hier gevlogen. Er was een takje van de kerstroos afgebroken, alle papieren op het buro lagen verspreid, de perforateur lag op zijn kop … Ze keek woest in het rond om de schuldige te vinden en zag … vier onschuldigkijkende katten.

Previous

Armverwarmer

Next

Als de stoof het niet doet … de stofzuiger wel

1 Comment

  1. 28-12-2003, 12:30:20
    Lezen
    Mijn oog leest hier altijd met veel plezier.

    OOg

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén