Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Beter tegen ’t plafond als er te dweilen valt

Deze morgen kwam mske uit bed en uit de douche om hier tegen het plafond te komen zitten. Allee, dat zei ze toch tegen Zoneke, ze zei: “het is nog maar negen uur en ik zit al een uur tegen het plafond”. Iets later moest die hier iets tegen ’t plafond leggen en toen is mske maar naar beneden gekomen.

Nu dachten wij dat Slow een grapjas was maar die mannen kunnen er ook wat van, maar dan met terugwerkende kracht t.t.z. dat we daarmee gaan lachen als ’t achter de rug is.

En mske zegt dat er niets is om te vertellen … maar ik weet veel zé, maar mske-censuur heeft haar veto gesteld. “Pas nà de werken” heeft ze gezegd.

Previous

Paard

Next

Een kwestie van leeftijd?

1 Comment

 1. 11-01-2008, 22:52:03

  Dienen boek’La vie d’un chat’die ik ooit gelezen heb en die mijn aandacht voor dit blog aangewakkerd had,in die boek is die poes waarvan sprake,allé die maakt zich dat toch wijs,de baas over het reilen en zeilen van de bewoners en bezoekers van het huis waarin hij woont want het is een kater,mijnen kater mag dat bij mij thuis wel vergeten.

  Geen belang

  —————————————————————————–

  11-01-2008, 23:03:31
  Ahem …
  Ik mag dat ook vergeten. Het is omdat ik dat niet probeer dat mske mij zo graag heeft hé.

  En bezoekers … die weten meestal niet eens dat ik hier ben. Ik heb me hier een paar goei onderduikplaatskes uitgezocht.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén