Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geen taxigeld

« …

En net toen mske dacht dat ze alles hadden gehad, kwam er een vrouw in rode mantel, poepeloere, recht op hun tafeltje afgestevend, bleef ervoor staan, viel met haar hoofd op het tafeltje, duwde zich met haar handen terug op, en wiebelde op één hand terwijl ze in een zak van de jas grabbelde en haar sleutels op het tafeltje deponeerde. Toen steunde ze op haar andere hand en deed nogmaals een graai maar nu in een andere zak. Daar kwam allerlei rommel uit zoals een lippenstift, een pakje zakdoekjes, …, die ze bij de sleutels legde.

Met een verschrikte kreet sloeg ze haar handen voor haar mond waarbij ze nogmaals met haar hoofd op de tafel bonsde en zich weeral op dezelfde clowneske wijze opduwde. Ze zei lallend dat ze zelfs geen geld meer had voor de taxi.

Toen bedacht ze echter de zak van haar broek, deed een graai en haalde er triomfantelijk een handvol nikkel uit. Ze legde dat op de tafel, propte en foefelde haar eigendommen terug in haar zakken, nam al dat nikkel en waggelde de tax-free shop binnen om terug naar buiten te komen met een fles.

Toen werd afgeroepen dat de eigenaars van de wagens zich naar het cardeck mochten begeven, vroeg Ex in het voorbijgaan aan een stewardess, terwijl ze beiden voorzichtig manoeuvreerden over en tussen de lichamen door, wat ze met al die dronkaards gingen doen en het meisje antwoordde: “We openen de tunnel en gooien hen daar met kop en gat in en dat, met een hoofdknikje naar de wagentjes, kiepen we er gewoon achter”.

Later hoorden mske en Ex dat de Noren maar drie flessen sterke drank per maand mochten kopen en dat er velen de overzet naar Fredrikshavn deden om eens goed uit de bol te gaan.

Jawadde!

Previous

Noorwegen

Next

Het oog van Zus

1 Comment

 1. 08-01-2004, 10:52:26
  **
  Garçon !

  *burps*

  Pardon

  OOg

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén