Vannacht om middernacht vroeg mske zich af wanneer ze nog eens mocht slapen.

De soap van Mr. Sloddermans, deel 687.

Mr. Sloddermans, belde gisterenmiddag voor een dossier dat bij haar was en dat hij dringend gisteravond wou hebben om het vanmorgen te versturen.

Dringend dossier, mevrouw, kan U dat vanavond nog doormailen, Mevrouw, dat is niets als het laat wordt, Mevrouw, dan kan mijn bediende dat morgen doen, Mevrouw.

Mr. Sloddermans doet constant zulke dingen. Als zijn klant belt, dan wil hij zijn dossier gisteren. En mske is zelfstandige omdat ze niet gediend is met de eisen die bazen stellen en Mr. Sloddermans begint serieus op haar systeem te werken.

Meestal zegt mske dan wel wanneer zij dat kan doen, maar dit dossier was nu zeer uitermate dringend en brandend dat het al naar rook begon te rieken. Dus tikt Mevrouw haar vingers blauw, haar ogen dik, haar verstand in slaap tot 00.00u en staat daarom op om 6u zodat dat dossier doorgemailed is voor 08.30u als de bediende komt.

En mske wil vanavond langs Mr. Sloddermans langs om de dossiers binnen te doen, andere te halen maar ook om haar geld te innen. Dat zal waarschijnlijk weer een hoop gezaag opleveren.

Vroeger zond mske Ex achter het geld, maar dat wil ze Slow niet aandoen

Eens ginder merkt ze dat het dossier niet eens verwerkt is. De bediende is niet geweest! En Mr. Sloddermans ook niet!

Dat was dus 60km op, 60km terug om even -verloren moeite- de dossiers achter te laten en nieuwe mee te nemen en langs de boekhouder langs te gaan. mske kon haar ogen bijna niet openhouden in de auto.

Dus wie morgen mske wil bereiken moet zeker niet Mr. Sloddermans heten.

Ze denkt wel dat ze één van deze dagen Mr. Sloddermans eens zal aan zijn verstand brengen dat zagen niet in de prijs inbegrepen is.