Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Heel veel en dringend

Als Slow en mske dan toch de ring van Brussel moeten nemen, profiteert mske er steeds van om eens bij Meneer Sloddermans binnen te springen. We hebben het al gezegd, mske zit met de daver op haar lijf, want vorig jaar had Meneer Sloddermans ineens geen dossiers meer in april. En nu had hij een week vakantie genomen en was het ook wat minder. En mske dacht van: “oeioeioei”.

Komen ze daar aan, staat die auto daar toch. En dan denkt mske dingen waar ze zich niet mee te moeien heeft zoals: “amaai die vrouw en die kinderen, die hebben ook een leven”.

mske stapte het buro binnen en zei: “Meneer Sloddermans, wanneer heeft U eens vrij?” en Meneer Sloddermans grinnikte, dat vind hij leuk. Dat is toch maar een rare zenne. Maar ineens sprong hij recht en zei: “Mevrouw, deze zijn dringend, als ik die deze week zou kunnen terugkrijgen zou ik heel erg content zijn”. En hij nam de dossiers uit het bakske van de duivenschietster en stak die in mskes handen, nu ja, in mskes bakske lagen er ook nog en alles bijeen was het toch een schoon pakske. “Allé vooruit” dacht mske “mijn dag kan niet meer stuk”.

Previous

Schending van de privacy

Next

De leesbril

1 Comment

 1. 30-04-2006, 23:14:39
  Werken en werken….
  ik ga slapen, tot morgen, liefs
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  01-05-2006, 10:22:02
  xxx
  En Doorrekenen zulle
  die hebben er genoeg,
  grtjs
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  01-05-2006, 14:04:03
  zo zie je maar
  gewoon terug schieten op die duiven hihi

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén