Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tupperware

Ze zijn hier precies nogal uithuizig. Gisteravond, of beter gisterennamiddag zijn ze nogal vroeg vertrokken, zo rond 16.00u, richting Zus. Want er was een Tupperware demonstratie en Slow ging met Poepie naar het voetbal.

mske is bij Zus de badkamer ingedoken en daarna zijn ze onder hun tweeën frieten gaan eten. En plots stonden er twee politiemensen met een vlammende matrak te zwaaien en bedacht Zus dat het net de sprookjestocht was. En ze zei dat ze die Tupperware demonstratie beter op een ander moment had gehouden, zodat ze ook naar die sprookjestocht kon gaan.

mske vond kookpotten voor in de microgolf altijd al zo handig, maar zij had die niet nodig want ze kookte niet met de microgolf, hoogstens iets warm maken. Maar Slow kookt wel in de microgolfoven. En die was nu aan het vragen hoe hij toch aardappelen zou moeten koken in die microgolf en mske heeft dat verdorie geweten maar nooit gebruikt en nu weet ze het niet meer. En ze wou dat aan de demonstratrice vragen. En bovendien heeft ze hem een mooie microgolfovenpatattenkookpot gekocht en een kom waarin je spek kan bakken in de microgolf én een warmhoudschotel. En mske vindt het leuk om te zien hoe die zo blij kan zijn met kookgerief.

Volgende keer gaat ze voor zichzelf de bakvormen kopen en de langvergeten bakkunsten terug boven halen, want Slow eet graag broodpudding en die kan mske maken en appelbeignets wil hij ook wel eens hebben. Ik moet wel zeggen dat mske hem daar wat op verlekkerd heeft.

Previous

Beschermd: Ja maar ik

Next

Heksenboek

1 Comment

 1. 25-01-2004, 21:08:13
  amai
  amai, wat een boeiend leven heb jij wel

  mister kritiek

  —————————————————————————–

  25-01-2004, 21:19:48
  So chaat ie choet !
  Dankjuh, dankjuh, liefuh menzjuh ! Wéér een vjoetjuh méér !

  Kuzjuh oep juh buikjuh …

  PostjuhScriptumpjuh : zou ’t nu ni “vjoetjah” moetuh wezuh ?

  Anoniem Antwoord Apparaat

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén