Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koud vanbinnen

Vannacht heeft mske niet goed geslapen en eigenlijk wij ook niet. Er waren weer spoken in haar hoofd en daardoor had ze weer vanbinnen koud. En omdat ze niet goed sliep heeft ze ook de krijsende katten gehoord en zich zorgen gemaakt dat die kattin hier via de aanbouw op zolder zou geraken. En deze morgen was ze dan heel vroeg wakker. Zelfs Slow sliep nog en dan heeft ze zich heel stil tegen hem genesteld en is zo blijven liggen tot hij zei: “Goeiemorgen gluurder”.
 
Net nu is er weer een tegenslag voor Slow door SS. Hij moest vandaag gaan stempelen. Eigenlijk ging hij alleen maar nu vraagt hij of mske niet meegaat om efkes de zinnen te verzetten. En dat gaat ze doen. Want hoe meer oplossingen mske vindt, hoe meer problemen er uit de bus komen.
 
En dat wordt ze zo moe!

Previous

Soezelig

Next

Pruik

1 Comment

 1. 08-03-2004, 10:43:30
  buiten
  Het zonneke schijnt en effe naar buiten kan deugd doen.
  En straks heeft MSke weer genoeg energie om aan de dossierskes te beginnen.
  Nog een fijne dag en een dikke knuf.
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén