Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Pruik

mskes haar hangt in haar ogen. En wee diegenen die haar kennen en nu beginnen te lachen want het hangt écht in haar ogen. Oorspronkelijk was mskes haar kort maar omdat bij elk kapperbezoek kort, nog korter werd, wou ze het nu tot het oorspronkelijke kort laten teruggroeien. En nu is het net goed, alleen hangt het vooraan in haar ogen. En dan strijkt ze dat met een nijdig gebaar naar achter maar mskes haar kent geen discipline. Dat kiest zelf hoe het gaat liggen. Dus gaat ze woensdag naar de kapper maar ze zal heel goed in het oog houden dat er niet weer een te groot stuk afgaat.

En Slow gaat mee, want mskes kapper is ook goed voor mannen, zegt hij. Blijkbaar is er een groot verschil in het haarknippen van een vrouw of van een man.

Zou het daarmee ook komen dat een vrouw een pruik kan dragen en een man niet?

Previous

Koud vanbinnen

Next

De B.O.B.

1 Comment

  1. 08-03-2004, 13:01:03
    Pruiken
    Ook voor mannen zunne, alleen trekt dat op niks hé )
    http://marleengeert.skynetblogs.be
    M&G

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén