Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ze zullen bellen

Toen mske haar matrasbeschermer wou kopen bleek die nergens te vinden en moest besteld worden, want dat is een speciale maat. Dat duurt nu al meer dan drie maanden en mske besloot uiteindelijk toch maar te bestellen.

Ze geeft de maten op in de winkel en er wordt haar gezegd dat dat binnen de week daar kan zijn, maar reken maar twee weken mevrouw, voor alle veiligheid. Maar ze moet wél een voorschot geven en neen 10 € is niet voldoende, op een bedrag van 46 €, want dat vinden de mensen de moeite niet om voor terug te komen, het moest er 20 zijn. mske betaalt want je moet die 46€ tóch betalen. “We zullen U bellen als het binnen is mevrouw”, zei de dame.

Vorige week zaterdag was dat twee weken. Vandaag belt Slow en krijgt als antwoord dat dat langer duurt omdat dat een speciale maat is. Je moet toch tellen een week meneer. “Aha”, zegt Slow, “dan kan ik dat zaterdag komen halen”. “We zullen U wel bellen als het binnen is, meneer”, zei de dame aan de andere kant.

Previous

Win for life

Next

Niemand thuis omdat ze weg waren

1 Comment

 1. 08-04-2004, 20:21:27
  eindelijk !!!
  k geraakte niet meer op je blogje, maar de aanhouder wint !

  Dat is nu de reden se waarom ik nergens nog een voorschot geef. Als ze zo niet aan mij willen verkopen, dat ze ’t dan laten. Als zij mij niet vertrouwen (al dan niet afhalen van het bestelde), waarom moet ik hen dan wel vertrouwen (gaan ze op tijd leveren?)
  ‘ k Hoop dat je snel een telefoontje krijgt !!

  lucky2behappy

  —————————————————————————–

  08-04-2004, 20:52:06
  Probleem …
  is dat je ’t nodig hebt. Maar ik vraag me af waarom ze niet van elk product 1 stuk in voorraad hebben. Die vrouw van de winkel zei dat er méér en méér vraag naar was naar die grote maten. Ja het is geweten dat de mensen groter worden hé !

  Dan zijn die toch zo “speciaal” niet meer ! Maar weet je, je denkt telkens dat het je al zo dikwijls overkomen is en dat het dan “nu” eens goed zal gaan.

  NOOIT gaat dat normaal !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén