Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bad dicht!

“Eén pilleke mevrouw, niet meer, want je verdikt daarvan en één is echt méér dan voldoende!” Twee maand later: “Twee pillekes mevrouw, niet meer, want je verdikt daarvan en twee zijn echt méér dan voldoende!”.
 
Niks voldoende! En dan doen ze dat zwembad nog dicht voor een maand. Toetenblakkers!
 
Nu passen die verduvelde broeken terug. Als dat zwembad niet snel opengaat krijgt mske zeven onderkinnen.
 
Niet dat dat zo erg is want een vriendelijk iemand die we -uit veiligheidsoverwegingen- niet gaan noemen, zei nog gen maand geleden dat mske er precies uitziet zoals een oma er moet uitzien en dàt was een compliment!

Wat niet wil zeggen dat ze niet overtuigd is om zeker drie keer per week te gaan zwemmen als dat bad terug opengaat, maar nu gaat ze ook nog haar fietske naar beneden halen en daar ook nog eens drie keer per week anderhalf uur op fietsen.

In het begin zal dat maar een half uurke zijn want die fietskes hebben een slecht karakter. Als je daar een pooske mee omgegaan bent zal je wel zien dat je niet meer kan zitten … of in ieder geval toch heel voorzichtig.

Previous

Kinderkoekskes

Next

Voetbalgedacht

1 Comment

 1. 21-02-2005, 00:43:00
  Ge brengt me op een idee
  Ik ga mijne home trainer achter mijn computer zetten, zo kan ik al fietsend de virtuele wereld rond trekken)))))

  marian

  —————————————————————————–

  21-02-2005, 09:18:18
  Ik denk
  dat ik zou vergeten pedaleren.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén