Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

In de aap gelogeerd

Maffia praktijken! Maar dan in het gewone leven. Al gemerkt dat het normale leven er van krioelt?

Er bestaan wantoestanden. Iemand, die wat slimmer is dan de anderen, ziet het probleem, pakt het aan en het wordt opgelost. Maar die oplossing evolueert uiteindelijk naar een nog verregaander vorm van wantoestand.

In de praktijk nu! De mensen begonnen op reis te gaan en doordat ze op reis begonnen gaan kon het gebeuren dat ze op een zekere manier bedrogen waren of in een ondermaats logement terecht kwamen.

Dus rezen de reisagentschappen als paddestoelen uit de grond. Ze gingen ter plaatse kijken, gaven punten op alles en konden zo de mensen met raad en daad bijstaan zodat hun vakantie een echte ontspanning werd.

Door de tijd gingen die reisagentschappen overeenkomsten aan met hotels en toeristische gebieden zodat ze eigenlijk gebonden waren. En wat krijg je nu als je als vakantieganger in een slecht hotel gelogeerd bent? De reisagentschappen keren zich, bij een klacht, tégen de mensen die ze eerst hebben hebben willen helpen.

Previous

Juffrouw Antoinette

Next

Het doel voorbij

1 Comment

 1. 04-05-2004, 09:28:11
  Leuk
  Je hebt een leuke blog en ik heb ook twee katten, een zenuwpees en een ouwe mopperdoos

  http://www.purelut.be
  rudy meganck
  info@purelut.be

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén