Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hup Landen!

“Zeg” zei Slow “in plaats van hier te zitten, willen we eens gaan kijken hoe het zit op de Fata Morgana site”. En ze stapten in de auto om eens te gaan kijken. Daar ter plaatse kreeg mske het dan wel efkes. Als je ziet wat daar klaar staat, als je ziet dat half Landen nog bezig is, als je ziet hoe mooi dat allemaal wordt en als je dan denkt dat de helft van dat programma gewijd is aan het bewieroken van …

Eén van de opdrachten luidde: “de wereld rond, 40.000 km op 50 loopbanden”. De kapper had al verteld dat ze iemand hadden gevonden die die loopbanden wou leveren, maar dat dat uiteindelijk niet doorging omdat hij zijn reclamebanner daar niet mocht achter hangen. Dus staan er 16 loopbanden in de sporthal, alle in gebruik. En wat verder, bij de ingang van het park was ook iets te doen en Slow en mske gingen maar eens gaan kijken. Blijkt dat Landen het probleem anders aangepakt heeft, ze hebben een grote loopband gemaakt waar momenteel nog een goei 50 Landenaars hun kilometers aan het doen zijn. Slow en mske hebben er daar ocharme ook 6 bij gedaan al wandelend. Morgen gaan ze terug maar dan gaat mske haar stapschoenen aan trekken en haar sjakosj in de auto laten. Dat zal gemakkelijker gaan.

mske dacht dan wel aan uitslapen en dossiers maken, maar nu gaat Landen voor!

Previous

Plaats in de frigo

Next

Hommage

1 Comment

 1. 14-07-2006, 23:38:29
  haaaaaaaaahhahahaha
  zeg nu niet dat ge met uw sjakos op diene loopband stond…niet te doen!!
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  14-07-2006, 23:43:38
  lol
  wel een prachtig gezicht )) Veel plezier morgen…slaapwel
  http://amerone.skynetblogs.be
  viv

  —————————————————————————–

  15-07-2006, 00:25:37
  Sjakosj …
  Op die “zelfgemaakte” loopband kon dat perfect.

  Alléén maar te hopen dat ze hem accepteren als geldig.


  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  15-07-2006, 00:45:43
  kijk uit
  zet een appelblauwgroen mutske op dan erken ik je
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén