Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verbrande krol

“Iedereen heeft zon nodig” zegt mske, maar ze voegt er aan toe: “Maar wat doen we er aan”. Dus heeft het stoofke goed gebrand. We zijn alle vier goed in de buurt gaan liggen en Karboenkel kroop er bijna in, zo kort zat hij er bij.

Dat hij maar oppast want zo heeft Machoechel ooit haar snorharen verbrand. Ze wou in de kookpot kijken, kwam te dicht bij het vuur en zodoende zagen haar snorharen er gefriseerd uit. Zoneke heeft haar, zo lang het duurde, “Brûle-krul” genoemd.

Previous

Bedenking

Next

Kaats

1 Comment

  1. 14-07-2004, 08:16:32
    ***
    Mijn kater heeft zo eens zijn voorpoot bezeerd. Hij was waarschijnlijk ergens vanaf gesprongen en verkeerd geland en daardoor een barstje in zijn rechtervoorpoot.

    Zo lang hij mankte en hinkte, noemde mijn broer hem Hincapie…

    Aude Audenda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén