Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gelukkig is het de werkloze

mske heeft haar duim verbrand. Ze wou het duvelke in gang krijgen en dat ging niet zo van allé joep en ze stak de aansteker nog eens tegen het papier, net op het moment dat het duvelke lucht aanzoog en de vlam haar duim lekte.

mske stak haar duim direct in haar mond, maar het heeft niet gebaat, er staat een kanjer van een blaas op die duim.

Slow heeft dan maar het echte stoveke in gang gestoken want op een pc werken met koude vingers is niet bepaald gemakkelijk. Of het met een verbrande duim gemakkelijk zal zijn … mske knikt van ja, want ergens in de loop van haar dactylocursussen van jaren her is er iets mis gegaan waardoor mske niet met haar twee duimen haar spatieerlat bedient maar enkel met haar linkse. Die rechter duim steekt dan nu ook pal rechtop omhoog met zijn stuk sparadrap er rond.

Hatsiekiedee!

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Wouter

1 Comment

 1. 15-08-2006, 18:29:15
  ))
  nu zitte gij daar dus te duimen, niets kan nu nog verkeerd gaan.
  saluuuuukes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén