Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mijn eten stinkt

Oef! mske heeft het gesnapt!

Maandag avond heb ik niet willen eten, dinsdag avond heb ik niet willen eten en mske snapte er niks maar dan ook niks van. En telkens als Slow ons ’s avonds eten gaf vertelde hij aan mske: “Sloef heeft niet willen eten”. Nu kwam ze net vandaag in de keuken toen Slow ons eten gaf en ze zei: “Wat is dat?” en ze krulde haar neus en zei: “dat stinkt!”

Slow had namelijk korrels meegebracht uit de Colruyt. En mske had hem nu niet echt gezegd dat ik daar vroeger al lelijk over lopen doen heb. Maar die stinken echt!

En toen wou mske mij broodpap geven, maar toen haalde Slow een stuk kaas boven voor hem en voor mske en dat eet ik eigenlijk liever en nu is Karboenkel met mijnen broodpap ook nog weg. En nu zegt Slow dat dat pech is voor mij, maar mske knipoogde en zei stillekes dat ik morgen vroeg meer Whiskas krijg.

En Slow morde nog wat over Karboenkel want hij zei: “dieje zwarte die eet warme frieten, koude frieten, witloof, tomaten, confituur, …, alles!”

Eigenlijk is dat wel waar, Karboenkel is een echte GFT bak. Hij mag van mij gerust dat gans pak stinkende korrels opeten. Bàh!

Previous

Krak!

Next

Ochtendlijke bedenkingen

2 Comments

 1. 04-08-2004, 21:46:23
  heeft
  karboekel geen kleintje rondlopen hier bij ons ? Want ons Oelleke is ook zo zwart als de kolen en eet ook echt alles
  Wel makkelijk voor de restjes als ons honden niet meer kunnen

  Bloodyke

  —————————————————————————–

  04-08-2004, 22:39:22
  Handig
  toch, zo een GFT bak. Dan moet je niet meer betalen om die te laten leegmaken..
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

  —————————————————————————–

  04-08-2004, 23:48:55
  Whiskas
  Wel Sloef, dan heb jij vanaf morgen weer een feestmaaltijd.
  Een dik knuffelke van mij en aan alle huiskameraadjes.

  marian

 2. Katten en eten. . . ik heb jaren als vrijwilliger in het dierenasiel gewerkt , eerst was er ook nog een pensionafdeling. Tja dan brachten mensen hun kat met soms de duurste soort eten erbij, want dat was het enige dat ze lustte zei men. Nou je zette dan hun schaaltje met duur voer neer en dan vloog ze als de wiedeweerga op het ordinaire eten van de asielkatten af, nou ja dan hadden die geluk want die konden dan het dure voer opeten.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén