Toen mske enkele jaren terug viel, verschoof er iets in haar nek zodat die pijn deed. De dokter zei dat ze daar niets kon aan doen, enkel een handdoek ronddoen en warm houden.

Nà een jaar pijn en stijve nekken kwam ze bij de homeopaat terecht die dat eens rechtzette. In één wip was alles weg. Later kwam dat terug, weer na een rolpartij in de sneeuw en toen mske terug kwam uit vakantie trok ze onmiddellijk richting homeopaat.

Nu is het terug zo ver, maar deze keer is ze niet gevallen maar ze heeft het toch gevoeld. Dus nu zit ze hier vanmorgen met de zoveelste stijve nek en ze ziet er op tegen om terug naar die homeopaat te gaan, want het is nu zo ver van hier en bovendien moet je een afspraak maken bij die man, maar die afspraken zijn enkel formeel zodat hij niet teveel patiënten op één avond zou nemen.

En mske had voorgesteld dat hij die greep aan Slow zou leren maar de dokter beweerde dat een man dat niet kan bij zijn eigen vrouw.

Dus nu zit mske er mee.