Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog wat over mijn dieet

Ik moet zeggen dat dat dieeteten geweldig lekker is. Vroeger, toen ik alleen was, at ik bijna niet. Nu had mske gevreesd dat ik weer bijna niet ging eten omdat mijn bakje nu in het buro staat en dat van Toke en Mouche in de keuken.

Maar ik vraag op tijd mijn eten. En ik krijg ’s morgens korrels en ’s avonds korrels. En daarnet ging Slow Toke en Mouche eten geven en ik zat nog wat te flemen en dus heb ik vanavond dubbele portie gehad! mske heeft al een zeer onderzoekende blik op mijn lijn gegooid.

Niet dat ze met blikken gooit, maar dat wordt zo gezegd blijkbaar.

Previous

Aiaiaiaiaiaiaiekes!

Next

Zeggerij

1 Comment

 1. 26-04-2006, 00:00:13
  *
  het is ook wel een schatje he, slaapwel tot morgen, knuffeltje van Woeff en mij
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  26-04-2006, 11:49:09
  hihi
  Ik slaag daar af en toe ook in, Sloef, om een tweede portie te krijgen –
  als huisgenootje denkt dat ik mijn portie nog niet kreeg van Lavender-faery… en nu kan ik af en toe ook nog iets van Pluimstaart gaan stelen…

  Pluizebol

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén