Nichtje is naar huis. En het was weer heel laat eer ze thuis kwamen. Toen ze gisteren de nieuwe bikini wilden inzwemmen, vroeg Slow zich af of er geen etiketjes meer aanhingen. Gelukkig dat hij daar aan dacht, want anders had Nichtje daar mooi lopen zwemmen.

Nadien gingen ze dan, als naar goede gewoonte, een Lindemans drinken, maar anders dan anders wilden ze er maar één in plaats van twee, omdat ze Nichtje nog naar huis moesten brengen. En toen … kregen ze het eerste nieuwjaarsgeschenkje van dit jaar. De eerste toernee was op rekening van de bazin. En dan kan je toch niet anders dan er nog een tweede nemen. Gelukkig dat ze eerst nog moesten eten en daarna hebben ze hier nog een pozeke zitten verpozen.

Over nieuwjaarsgeschenken gesproken! Vroeger kreeg je ganse tassen vol: “kogelpennen, agenda’s, kalenders, sigarettenaanstekers, …” En van jaar tot jaar werd dat minder en nu helemaal “niets” meer. Nu ja, het hoeft ook niet écht, maar als mske een agendaatje kocht dan mocht je er gegarandeerd zeker van zijn dat ze er een kreeg. Dus nu heeft ze gewacht en wilde dus gisteren in de Colruyt een kopen. Ze zijn er niet meer!

Dus al wie met mske een afspraak wil maken gelieve even geduld te hebben.