Net nadat de brief gekomen was en Slow aan het telefoneren was met Skynet omwille van verbindingsperikelen werd er op de deur geklopt.

En mske opende de deur. Er stond een onbekende vrouw die vroeg waar Meneer Iks woonde. Oeps, mske kent geen meneer Iks en de vrouw werd wat nerveuzig en zei: “dat is de pastoor”. Nog oepser, mske wist niet eens dat hier ergens een pastoor woonde. Dat er een kerk is, dat is niet moeilijk, die staat hier in onzen hof, maar een pastoor … En de vrouw werd lastig en vroeg waar de pastorij dan was en dàt wist mske! En ze legde de weg uit aan de vrouw, over de parking van de feestzaal, naast de feestzaal en het brugske over en dan kom je recht op de pastorij, maar mske weet ook heel goed dat daar géén pastoor woont maar een gewone burger. Maar de vrouw was nog niet blij met de informatie, ze draaide zich nurks om en liep de hoek om en de berg op.

Nu ziet dit huis er wel wat pastorij-achtig uit en dan zo onder die kerk, maar om daarom zo boos te zijn dat mske geen pastoor was. Pffft!