Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Over voedsel en eten

Van waar komt de naam Spam? Slow hoorde daarnet op de radio dat die naam afkomstig is van een merk Corned Boeuf dat vernoemd wordt in een liedje van Monty Python.
 
Waarschijnlijk zal dat ultra lekker zijn.

mske is weer in een onbetrouwbare bui. Zo van die dagen waar je niks met haar kan aanvangen omdat ze gewoon, ja wat gewoon? Zo dus!
 
“Wat gaan we eten” vraagt Slow.
 
“Worst met spinazie!” antwoordt mske, wél wetend dat er geen spinazie is. En Slow laat zich vangen en trekt een heel snoezig verbouwereerd gezicht en zegt: “maar ik heb geen spinazie” en mske ligt in een deuk als ze zegt: “dat weet ik wel, maar ik mocht kiezen”.

mske bedacht dat het al verschrikkelijk lang geleden was dat ze zelf nog chocomousse had gemaakt. Indertijd maakte ze elke woensdag wel iets speciaal, maar nadat Zus en Zoneke het huis uit waren hoefde dat niet meer.
 
Vorige zaterdag avond zei mske dat Slow, als hij er aan dacht, wel eens chocolade mocht meebrengen voor chocomousse. Daarnet had hij al een pak mee. Maar nu kan ze dat niet onmiddellijk maken, aangezien ze gisteren al gekookte eitjes bij het ontbijt hadden en teveel eieren ook niet goed is.
 
Ik wou me nog opofferen voor die eieren maar mske zei dat wat voor hen niet goed is, voor mij ook niet goed is.
 
Mijn goeie daad voor vandaag is weer gesaboteerd.

Previous

Verkrachten kan niet meer

Next

Beleefdheid niet toegelaten

1 Comment

 1. 08-02-2005, 11:07:19
  Spam
  jep…
  ik heb die scene thuis op video aggem wilt zien…

  Scene is in een restaurant waar ze spam, spam, spam, spam, bacon and spam, spam spam, egg and spam, bacon egg and spam… verkopen.

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén