En wat krijg je dan nog over je hoofd als “het ding” je zo miserabel kan maken dat je niet kan gaan stappen, niet kan uitgaan, zelfs gewoon niet uit de voeten kan omdat je lijf niet meewil? Dan heb je toch nog je internet? Dat leuke internet met dat leuke forum en die leuke blogs. Ja, je weet wel die blogs waar iedereen zo veel plezier aan beleeft, is het niet bij ze te uppen dan toch bij het er over zagen.

En dan komt er ene die wat heiliger wil zijn dan de paus en die een serie blogs begint aan te maken zogezegd voor het goede doel, maar in feite om zichzelf te profileren als een goed mens.

Ja, we weten het, we zijn niet leuk! Maar nu is het: mske last van “het ding”, iedereen last van “het ding”. Er is te veel gezwegen en te veel getolereerd.

En neen heerschap, je hoeft geen mails meer te zenden, welke titel je jezelf ook geeft.

Moet je maar eens met een blog als “mauwmauw” proberen in de index volgens alfabet naar je blog te gaan kijken. Nu ja, wie zich daarmee zou bezighouden, zou al gekker zijn dan gek, maar als er op de blogs toch over futiliteiten gezaagd wordt, kunnen wij dat ook.