Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Flipper

Amke heeft een nieuw boek. Deze keer met dieren in. En dan deponeert ze dat boek op je schoot, toont je een dier en verwacht dat je zegt wélk dier dat is en dan maak je daar het geluid bij dat het dier maakt, als ze dat al zélf niet doet. Nu ja, komt ze bij mske en toont een dolfijn en mske zegt: “Flipper” en Amke kijkt argwanend naar mske en bladert verder en komt aan de uil. Ze bladert terug en toont de dolfijn en mske zegt: “Flipper”. Amke neemt het boek, stevent met een vaartje naar Bollie, deponeert het boek, wijst op de dolfijn en zegt: “Flipper” en Bollie zegt: “dolfijntje” en Amke zegt: “Flipper”.

Waarop ze dan de leeuw toont en op het “leeuw” van Bollie, haar mond zover opentrekt en “liefjes” brult, waarop Zoneke zegt: “en kijk wat er gebeurt als papa leeuw speelt”. Hij springt recht en brult als een leeuw en Amke zet het op een gillen, een gillen! Een overbetaalde actrice in een slechte horrorfilm zou er nog iets kunnen van leren.

Previous

Betaalhorror

Next

Gelukkig stond hij nog op het beton

1 Comment

  1. 25-02-2005, 17:02:36
    Leuk hé…
    ********

    marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén