Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Amke spreekt Frans

Amke was hier vannamiddag. Ze begint te frazelen. Dat vind ik niet zo erg, maar soms komt daar een ander geluid uit. Een kat kan er niet eens rustig van slapen. mske zei dat dat kwam doordat Amke honger had. Moest ik zo mijn sirene opzetten als ik honger had, zou mske mij denkelijk in de gang zetten.

Dat had ze daarnet met Karboenkel ook gedaan, omdat hij anders op Amke zou springen. En toen Amke’s flesje leeg was, zei mske dat ze een boertje moest laten. Als iemand anders dat doet zegt mske altijd dat hun Frans er blijkbaar beter op wordt met de dag.
 
Mensen!

Previous

Met mij

Next

Trezebezen

1 Comment

 1. 14-12-2003, 23:21:50
  en
  En mske ,Al wat gewoon aan het grootmoeder zijn?
  groetjes, en een poot voor alle poezen
  liliane
  http://liliwens.skynetblogs.be
  liliwens

  —————————————————————————–

  14-12-2003, 23:31:22
  Ik voel dat niet !
  Héhéhé … ik voel mij nog net als er voor …

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén