Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En dan nog picootjes

Ze liggen hier serieus met mekaar in de knoop: mske en de werkbeschrijving van het tafeldoek. Die hangt met haken en ogen aan mekaar en mske is al een paar keer uiterst inventief uit de hoek moeten komen om het zaakske verder te zetten. Dan zit ze met haar bril op en Slow’s vergrootglas op een fotootje stokjes te tellen.

En Slow zegt dan: “moest ik dat zijn, ik had het zaakske al lang opgegeven”. Maar mske niet hé, dat doekske is een schoonheid en mske moet en zal dat afmaken.

Nog drie toeren met allemaal boogskes en het is af. Ooooh neen, ik vergeet de picootjes!

Previous

Adoptie

Next

Levenswijsheid

1 Comment

 1. 13-04-2005, 23:39:37
  gaat niet
  als je razend bent, dus viel het allemaal wel mee…….

  Han

  —————————————————————————–

  13-04-2005, 23:49:53
  Razend ?
  Ik ben temperamentvol, dus raas ik voorbij als een orkaan en dan overleg ik kalm en rustig wat ik “hen” ga flikken.

  Het gaat erom dat er “iemand” een fout maakt, dat toegeeft aan de telefoon maar om het recht te zetten moet ik schrijven.

  Wel, ik kan niet schrijven, ik gebruik momenteel al mijn energie om mijn dossiers te maken en de meest simpele levensnoodzakelijke dingen zoals eten en vooral slapen ! Héél normaal is dat niet. Maar energie gebruiken om “wéér” eens een scheve zaak recht te trekken, dat is “nú” écht te veel gevraagd.

  ms

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 00:02:16
  Tafeldoek
  als het dat is van het fotootje, dan is het inderdaad een heel mooi ding! als ik mijn leven terug wat op orde heb, ga ik er ook terug aan beginnen. heb er nog eentje liggen in lichtblauw dat juist nog moet gesteven worden.
  http://schaduw-zijde.skynetblogs.be/
  Schaduw Zijde

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 00:04:55
  Neen
  dat is het niet, maar ik heb geen digitale camera, maar dit van de foto zou ik ook wel willen.

  Maar dat komt dan nà iets om op de hoofdbaluster te zetten.

  Als dit af is zal ik de foto van de werkbeschrijving eens inscannen (als die tegen dan niet verfrommeld in een hoekske ligt).

  ms

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 00:48:54
  Nog een avondje haken
  en da

  Marian

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 00:50:33
  Ik denk dat ik moet gaan slapen….
  want ik wilde schrijven…

  Nog een avondje haken en dan is het af en floep weg was mijn reactie en nu weet ik het niet meer….

  Slaapwel!

  Marian

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 17:04:11
  ik kan wel haken
  maar ik geraak er ook nooit aan uit
  http://ploesj.skynetblogs.be
  Ploesj

  —————————————————————————–

  14-04-2005, 18:34:13
  Meestal lukt dat wel
  maar dit is een “oud” boek van de Phildar en het is merkbaar dat het vertaald is (en “hoe”) !

  Voorbeeld : er zijn 20 stokskes. In het eerste moet je er twee maken, dan moet je er 17 haken en in het laatste wéér twee.

  En het 19de dan ? Dus op de foto gaan kijken.

  Volgende toer staat er dan : in het eerste stokske, twee stokskes, de volgende 19 één stokske en in het laatste wéér 2 stokskes.

  Dus WEER gaan tellen op de foto.

  Op een zeker moment zit er een “kegel” in en volgens hen moet je aan de ene kant telkens drie stokskes bijvoegen en aan de andere twee. Volgens mijn zéér bescheiden mening krijg je dan een zéér scheve kegel !

  Maar ik ben inventief (en op dat ding soms explosief).

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén