Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nogal gezeid

Als er iets niet werkt, is dat soms te wijten aan een technische fout. Dat de blogs af en toe uitvielen kan te wijten geweest zijn aan een soort kinderziekte.

Maar nu niet meer!

Neen, nu is het te wijten aan het feit dat ze meer moeten kunnen om ons nog een betere (?) service te geven. En wie vraagt dat? Het enige dat je hier de laatste maanden overal kon lezen was wrevel omdat ze niet werkten! En het enige wat de bloggers wensten was functionerende blogs.

En nu we al een poosje zonder problemen konden bloggen, nu moeten ze weer iets nieuw installeren en weer veranderingen aanbrengen, maar veranderingen zijn daarom geen verbeteringen.

En waarom zijn we nu ineens zo giftig? We hebben gisteravond niet kunnen posten! Daarom! En terwijl we probeerden te posten en het niet lukte, zagen we bij de updates dat er anderen wel konden posten en dan vragen wij: leg dàt eens uit!

En wij hebben óók al uitgekeken naar een andere waar we misschien ook niets in de pap te brokken hebben, maar waar ze tenminste niet doen alsof het wel zo is. Als er hier een poll is die duidelijk uitwijst wàt de bloggers willen, nemen ze de laagste score en maken een nieuwe poll maar die wel uitsluit wat de meerderheid wil. Dat is geen poll maar manipulatie!

Previous

Ode aan Bert (Kruismans) en Fritz (Van den Heuvel)

Next

Motocross

1 Comment

 1. 22-05-2005, 08:50:32
  groot gelijk
  ik kon het niet beeter schrijfen toch een goede zondag
  http://nadin.skynetblogs.be
  nadin

  —————————————————————————–

  22-05-2005, 12:20:30
  niet de eerste keer…
  dat was bij mij van de week ook al een paar keer…. en ook nu duurt het weer zoooooooooooooooooooo lang

  olive

  —————————————————————————–

  22-05-2005, 22:40:49
  Al vaker gezegd
  MSke weet de juiste woorden te vinden.
  Ik krijg ook geregeld een melding….dat de blogs buitenwerking zijn…en dan in het frans.
  Als ik dan van uit de browser favorieten ga, dan kan ik wel weer een blog binnen komen…..pppfff……zucht

  En morgen komen die van belgacom hier een storing met onze telefoon oplossen. Een nieuwe modem doen we voorlopig nog niet….dat ze eerst de boel maar eens laten werken…..ppppffff…..zucht

  Marian

  —————————————————————————–

  23-05-2005, 00:04:01
  huh?
  ik werd net ineens van jouw blog doorverbonden naar de site http://www.stepstone.be/offers/offer_detail.cfm?click=yes&id=234440

  bizar…

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén