Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lompen boer!

Bejaarden hebben een paar nadelen. Bejaarden zien wat ze niet moeten zien. Bejaarden horen wat ze niet moeten horen. Bejaarden lezen wat ze niet moeten lezen.

Bejaarden hebben meer voordelen. Daar zijn er zo veel dat we ze niet willen opsommen, maar we merken wel dat er steeds meer en meer op de bejaarden gehakt wordt en dat is een gebrek aan respect. Verder gaat die discussie niet.

Waar gaat dit berichtje dan wel over? Over blogrondes die onmogelijk gemaakt worden omdat blogs te traag laden. Blijkbaar zit dit blog daarbij inbegrepen want we hebben de blogger in kwestie effectief niet gezien bij zijn blogronde, maar daar gaat het fout. We wensen geen blogrondenaren! Want blogrondenaren die komen hier alleen maar efkes zeggen dat ze geweest zijn.

En dàt is net als het bezoek dat belt aan de voordeur en als je die opent je gang doorloopt en zegt: “ik kom efkes dag zeggen” en langs je achterdeur weer verdwijnt. Meer dan een storing zijn ze niet.

Dus, blijf daar maar, bij je snel openende blogs waar je snel je poot kan neerzetten en wegwezen.

Dit bericht heeft niks te zien met alle andere bloggers die zich beklagen over knip- en plakwerk, het gaat hem over een specifieke zaak. Dus hoeven we ook geen reacties van “dat is al gezegd”.

Dit blog verwelkomt wel de mensen die komen lezen, ondanks het trage openen, het ding is ten slotte al vier jaar en zit blijkbaar op een andere server dan de andere blogs, gewoon om te weten wat er weer te beleven viel. De laatste dagen is dat gene vette, dat is juist. Als je hakketakketakke op de pc zit te hakken is er niet veel tijd om efkes tussendoor de lollige leutigaard te gaan spelen.

Met “lezen” bedoelen we zowel diegenen die reageren als de stille abonnees.

Maar ook de goegelaars zijn hier welkom, het bewijst dat dit blog zijn nut heeft en dat er mensen zijn die er wat aan hebben.

Zo! Klaar en duidelijk?

Previous

Het bietenseizoen

Next

Hallo! Wij spelen niet meer mee!

1 Comment

 1. 12-10-2007, 12:27:32
  aaaaaaaaah
  * slaag aan *
  jawohl mon kapitan
  ik veeg mijn voeten, ik blijf wel efkes langer staan.
  goeglen moettekik nie
  ik weet je zo wel te vinden.
  subliem!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  13-10-2007, 01:04:30
  klip
  en klaar

  olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén