Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kouw seskes

Om de kouw seskes van te krijgen! En ja, het heeft lang geduurd maar we hebben het op ons systeem gekregen. Van de blogs! Jà! Dat mske met vliegende vaart aan het werken is en zegt dat ik na elk blok het blog mag komen uppen wordt gesaboteerd door het buiten gebruik zijn van de blogs op dat moment.

Okee, okee, geen commentaar, die blogs zijn gratis, maar Skynet zelf is niet gratis en als je aangeeft dat je Nederlandstalig bent waarom moet je dat dan telkens herhalen bij elke toets die je indrukt?

En terwijl ze je zo aan de waggel houden zodat je begint te twijfen of je soms niet “FR” bent, staat die vent van achter de haag én die kerel van Lord of the Rings en bovendien nog die lelijkerd van een Spiderman zo maar in je gezicht te kijken.

Maar ja, het staat hier op de startpagina ook hé, dat sommigen van ons wat voyeur zijn! Wel wij niet! Dus vinden we die venten hoogst onbeschoft, we hebben het al gezegd.

Het interesseert ons geen moer wie wat met wie doet of hoe ze het doen of wanneer ze het doen. Het enige dat ons interesseert is dat wij kunnen doen wat wij willen doen wanneer wij dat willen doen. Bovendien, met al die publiciteit er op zijn die blogs ook zo gratis niet meer!

En voor wie het nu nog niet weet …

Wij zijn Nederlandstalig! Of moeten we het eens in het Frans zeggen.

Previous

En nu iets totaal anders

Next

Dueling gsm

1 Comment

 1. 22-12-2004, 22:20:36
  goed gezegt
  Zo is het. Je hebt gelijk Mske.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

  —————————————————————————–

  22-12-2004, 22:25:15
  gouden MSn
  Ik leer hier alle dagen bij. Hier op dit blogje wordt de waarheid verteld zonder blozen. Commentaar is hier eigenlijk overbodig.
  http://mijmeringen.skynetblogs.be
  urbain

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén