Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Netel

Alhoewel de volledige berg vol gras en kollebloemen en pissebloemen en nog wat ander zulke bloemen staat, stond er maar welgeteld één netel toen mske ging groensel halen voor de konijnen. En neen, mske had hem tijdig gezien en heeft hem met haar scherp geslepen, super verroest en verweerd patattenmes gelijk met de grond gelikwideerd en zijn lijk in het midden van de goot gedeponeerd zodat hij zeker geen steken zou kunnen geven.

Een dag later, gaat ze toch groensel halen en pakt toch in dat verduveld stukske uitstekende steel zeker! En nu merk je vandaag overal de kramakkelijke letterkes getypt door de sterk mishandelde vernetelde rechter pink.

Previous

Als je niks anders te doen hebt …

Next

De brullende haan

1 Comment

 1. 26-05-2005, 07:25:43
  onkruid
  altijd met wortel en al uitsteken…….. zo zie je maar waar dat goed voor is

  Han

  —————————————————————————–

  26-05-2005, 19:28:17
  netels
  Mijn (al dan niet) wijze vader heeft me altijd gezegd:
  “Netels steken is ze kweken. Netels trekken is ze nekken…”

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén