Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een vuist maken

Toen Slow en mske hier kwamen wonen, vertelde de buurman van hiernaast dat hij de berg had bespoten toen de vorige eigenaars hier woonden, omdat die daar onkruid lieten op groeien. Dat die berg niet bepaald een gemakkelijk te onderhouden ding was en is, dat is een zaak die zeker is. Dus ook bij Slow en mske kwam er onkruid op. Maar mske vindt pissebloemen en kollebloemen en madeliefkes nu niet bepaald vuiligheid die moet kapot gespoten worden.

En in het midden van die berg kwam een struik. Zomaar. En elk jaar zo rond deze periode wordt die struik afgekapt en wordt het gras ros.

Slow en mske hebben vogelboske geplant op de berg. Je moet met iets beginnen om dat ding onder de knoet te krijgen. mske hoopte dat ze toch zouden zien dat dat een aanplant was maar ze vreesde dat daar wel vierkante voeten zouden aan geveegd worden.

De boomkes kwamen in de was. Allemaal. Enkele weken terug was de wilde struik omgekapt. Vorige week waren de boomkes kapot en het gras was ros.

mske was er het hart van in. Ze had de boomkes van Zoneke gekregen. En dit is wéér een jaar achteruit en weer een jaar minder dat er vogelkes naar het vogelboske kunnen komen. Maar momenteel is het slimmer van een vuist in onze zak te maken. mske heeft me uitgelegd waarom en ze heeft gelijk. Maar hoe maak ik nu een vuist in mijn zak, als ik geen zakken heb.

Previous

Goeie morgen!

Next

Alice in wonderland

1 Comment

 1. 02-06-2007, 11:22:26
  **
  Beter 1 vuist in je zak, dan 10 in de lucht.
  http://dik-voormekaar.skynetblogs.be/
  DVm

  —————————————————————————–

  02-06-2007, 12:24:28
  Hiero nog eens je vaste klantje
  Hallookeliedokeliieee!!!

  Nnou dat heb je goed gezegt!!!

  nog eens bedankt voor je reactie!!!

  XxX Astridjee
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén