Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Freon

Steeds als Slow en mske in die zelfde winkel binnengaan is dat zelfde meiske even hard aan het doen alsof ze werkt als altijd. Steeds doet ze een werkske dat zowel nutteloos als irritant is en doet dat op een manier dat iedereen haar gezien heeft.

Alhoewel … gezien? Vandaag was er een danig gebonk in de winkel dat mske zelfs het boodschappenlijstje in haar hoofd niet meer kon lezen. En wat was er aan het handje? De dame in kwestie was met een hamer een diepvrieskast aan het uitkuisen. Die zal nog nooit over ontsnapt freon gehoord hebben zeker?

Previous

Efkes abuus

Next

Planning

1 Comment

 1. 15-06-2005, 19:29:10
  wegwezen daar dus
  als er echt gewerkt wordt…

  olive

  —————————————————————————–

  17-06-2005, 09:11:17
  Misschien
  Is het de bedoeling om mét het gas mee te ontsnappen….

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén