Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wens

Toen twee jaar terug, een arrogant personage aan de telefoon, moeilijk deed over iets hier ten huize en mske antwoordde “ik wens je net hetzelfde als wat ik voorheb”, wist het voorgreprogrammeerd robotteke niet meer wat antwoorden en stotterde: “awel merci”.

Dat het wezen daarmee aangaf dat ze dus best kon aannemen wat mske vertelde maar dat het haar vierkant kon verdommen, dat snapte ze blijkbaar niet.

Toen onlangs een andere gier op de situatie aanviel, situatie die door henzelf was gecreëerd, en van mske te horen kreeg: “ik wens hem net het zelfde toe” dan begon die ook te stotteren en te zeggen: “maar allé, die doet alleen zijn werk”, maar mske hield vol en herhaalde: “en tóch wens ik hem het zelfde toe”.

De man bekeek mske of ze een monster was, maar dat kon haar niet schelen, want uiteindelijk kan die dat werkelijk ook meemaken en tegen dan zal er wel een ander zijn die alleen zijn werk doet zeker.

Dus bij deze wenst mske aan iedereen 10×10×10 hetzelfde terug als wat ze ooit aan Slow en mske hebben gedaan. En al wie nu begint te stotteren kan alleen maar hopen dat het iets goed geweest is.

Previous

Vuurke stook

Next

Slow is de beste

1 Comment

 1. 15-02-2006, 17:28:07
  Misschien
  iets voor mij om eens te proberen. Kijken of er ook gestotterd wordt.
  Fijne avond nog.
  groet
  http://purplerose.skynetblogs.be
  Purplerose

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén