Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Contant en content

Toen deze voormiddag de telefoon ging, zag mske dat het de nieuwe klant was, voor wie ze vrijdag alle dossiers had afgewerkt en ze nam op. En onder duizend excuses zei de man dat er een fichier niet was toegekomen en of mske dat eens kon nakijken. Natuurlijk wou mske dat en zeker daar ze vrijdag gesukkeld had met een modem die twee keer uitviel, waardoor ze op een zeker moment zelf niet meer wist wat nu weg was en wat niet.

En de man was blij en zei dat hij mskes factuur direct had geregeld. En mske, die gisteren op de bank was gepasseerd, had natuurlijk niet naar de stand van de rekening gekeken en dus deed ze dat nu even en werkelijk, de man die vrijdag pas na 22.00 ’s avonds zijn dossiers en de factuur per mail had gekregen, had reeds betaald. Over een contante betaling gesproken.

Previous

Sintaffaires

Next

Misverstand

1 Comment

 1. 04-12-2005, 13:59:43
  zeg dat wel….
  als ze zo maar allemaal waren….nog een leuke zondag sloef….)
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino

  —————————————————————————–

  04-12-2005, 16:02:25
  Daar kon Sloddermans…
  nog iets van leren.

  marian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén