Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En M en S en K en E … MSKE!!!

Vorig weekend werd hier gewerkt. Het weer was niet al te goed en het einde van de maand in een weekend is uitermate geschikt om de kas nog wat te spijzen t.t.z. de facturen wat te spekken.

Slow en mske hebben maandag en dinsdag dan maar een paar snipperdagskes genomen. Maandagavond waren er twee telefoontjes geweest en een mail, alle drie van een nieuwe klant met een dringend probleem. Vraag is of die klant nieuw is omdat hij nergens tijdens de vakantie anders terecht kan met zijn hoogdringendheid of dat die wel degelijk van nieuwe klant gaat evolueren tot gewone klant. Dat zal de toekomst uit moeten wijzen.

Dinsdagavond waren hier zo maar acht dossiers in de mailbox gesmeten. “Een mens zou zich nog beklagen dat hij eens vrij neemt” zei mske om dat direct terug in te slikken want alle mailkes waren na 17 u binnen gekomen.

Nu! Het weekend ziet er niet al te best uit wat weer betreft, maar morgen dus wél. “Wij vrijdag weg” dacht mske maar nu zit ze daar met de mogelijke nieuwe klant en zijn hoogdringendheid die voor ’t weekend af moest. Dat was eigenlijk geen probleem, dat is het mogelijk nog niet, want er was sprake van twee dossiers, maar gisteren heeft hij er nog een derde bijgelapt en dat zal mske niet gedaan krijgen voor vrijdag, vandaag dus. Het is ook niet gezegd dat dat moet, maar stel dat dat wel verwacht wordt en vragen wil ze ’t ook niet. Je moet niet teveel vragen aan nieuwe klanten, dat straalt geen professionalisme uit.

Ik ga een beetje supporteren voor mske. Doede mee?

Previous

Wat is de prijs van patatten?

Next

Alle wegen leiden naar Rome

4 Comments

 1. lees ik nu goed : Vrijdag NIET weg dus ? Woeps …!
  Dat zou dan inderdaad héél spijtig zijn.
  Wees ervan overtuigd: IK DUIM MET JULLIE MEE … ) !

  * DUIM DUIM *

 2. olive

  hup, hup!

 3. vooruit met de geit!

 4. gettie

  Ik duim en dikke teen heel zeker met je mee sloef.
  mske heeft die vrije dag verdiend. Die wellicht mogelijke toekomstige nieuwe vaste klant heeft heel waarschijnlijk een dikke maand aan de een of ander côte gezeten en dus mag hij mske’s vrije dag niet verenerweren. Zeg maar dat ik het gezegd heb nè, net zoals Fred van Queen : BREAK FREE MSKE

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén