Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Toni in de douche

Nu we het daarnet over nat hadden … daarmee dacht mske nog aan iets van vroeger. We hebben het blijkbaar al over Sant Joan de l’Erm gehad vorig jaar, maar van vorig jaar weet mske niks meer, dus hebben we maar eerst een gekeken of we dit nog niet hadden verteld. Niet dus.

Bovenop Sant Joan de L’Erm had je één van de meest fantastische jeugdherbergen die je kon denken. Kamertjes per vier of zalen. En aangezien ze de koppels in de kamertjes legden kwamen mske en Ex steeds met Toni en Esther uit Argentinië samen te slapen. In die kamertjes echter was er ook een douche voorzien. Een ding in de vloer met een niveau verschil van pakweg 2cm. Het resultaat laat zich raden. Als je daar een douche nam stond heel de kamer onder water. Het eerste jaar had mske dat gemerkt en het jaar er op was ze zich in de grote douchezaal gaan douchen. Toen ze terug in de kamer kwam stond die toch onder water en mske zei: “Toni heeft zeker gedoucht” en Ex stak een tirade af tegen Toni die zo dom was geweest en dat hij dat toch nog had moeten weten. Maar jaar na jaar na jaar nam Toni een douche en zei steeds dat hij dat toch niet kon weten.

Het grappige eraan, nu dan toch, toen niet, was dat het over twee stapelbedden ging en dat de onderste niet kon zitten omdat het bovenste bed te laag hing. Bovendien hing Ex dan altijd met zijn gekousde voeten voor mskes neus zodat ze telkens zo een zin kreeg hem met kousen en al van dat bed te trekken.

Als het er ooit van zou kunnen komen gaat mske nog eens naar Sant Joan de l’Erm met Slow. Misschien met een gehuurde mobilhome en niet in de winter.

Previous

Nat

Next

Dromen

1 Comment

 1. 19-02-2006, 00:00:44
  mobilhome
  ook een droom van mij.
  zoonlief heeft er een, maar mijn man “wil” ik denk meer “duft “er niet mee rijden

  liliwens

  —————————————————————————–

  19-02-2006, 00:02:57
  Rijden ?
  Ex was er ook niet zo gek op om in die bergen te rijden, maar dat geeft niet, als Slow dat ook niet ziet zitten doe ik dat wel. Ik mis die transit soms wel eens.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  19-02-2006, 09:49:10
  goeiemorgen
  Zojuist zalige zinsbouw zenne !
  http://fijnefrietjes.skynetblogs.be
  fijnefrietjes

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén