Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De pil

Na grondige overpeinzingen over het wel en wee van een leven lang de pil besloot mske er een eind aan te maken. Geen pil meer, geen gedoe meer. Ze had Zus en Zoneke en Zus en Zoneke waren schitterend en meer hoefde voor mske niet.

“Weet je het heel zeker?” vroeg de dokter “Wat als er met één van beide kinderen iets gebeurt?”

mske ademde eens diep in om niet te sneren, ze dacht aan Dodebroer en Broerke en ze zei: “Meneer doktoor, denkte nu echt dat ik een vervangkind zou wíllen?”

Previous

Spraakverwarring

Next

Waterman als tweeling

1 Comment

 1. 07-03-2006, 20:21:35
  wist je dat
  eens de vogelgriep in het land, de pil verboden wordt aangezien er in de pil kleine kanaries zitten die het zaad oppikken en deze zouden dan een serieuze dreiging kunnen vormen voor de gebruikers,oh koenie dat heeft toch niks met de kern van de zaak te maken, kweet er mag, sorry, moet al eens gelachen worden é, jaat é, toch.
  geinstein zoekt de formule.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  07-03-2006, 20:28:32
  Je weet toch …
  dat een aspirine even doeltreffend is als de pil, alleen …

  er MOET al eens gelachen worden jà.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  07-03-2006, 20:41:23
  Van de weglatinge van de pille van nu voors.
  Ik kom ook eens mijn dierbare ongekende vriendinne van mijn boek bedanken voor u meninge van de kiekens maar ik verstond wel niet van den eerste keer dat woord uitwerpselen maar cindy legde het mij uit dat het van de vogelstrond was dat ge klapte en ik schoot in een vreende lach. Maar ook het geval van u pille heb ik met aandachtigheid gelezen want ik heb mijn spirale ook laten uithalen vanwege dat fons hem soms kwetste aan zijn topke binst de vrijage van fons en mariette. Sindsdien is mijne cycly volledig naar de wup maar fons zegt ook dat ge door de jaren komt van mijne cycly. Nog een ferme begroetinge als tevens een bedankinge vanwege mij mariette van de boek.
  http://mariettecourgette.skynetblogs.be
  Mariette Courgette

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén