Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

ms voluit

Door de gekende oorzaken heeft mske dus een enorme hekel aan haar échte naam. En toen er dan vroeger in de klas meer dan één iemand met die naam rondliep wilden die leraressen altijd dat iemand zijn naam aanpaste en mske steigerde. Die naam was van haar, constante herinnering aan wat ze was en wat ze niet was. Dus weigerde ze te luisteren naar eender welke afleiding ze er van maakten.

Blijkt dat er nu toch weer iemand is die verkeerd gelezen heeft en er de Franse versie van gemaakt heeft. Net nu mske de naam ontwend geraakte.

Previous

Oogielen

Next

Informatie

1 Comment

 1. 21-03-2006, 23:56:43
  ***
  Wat je naam ook is en wat de reden ook is (ja ben nog nieuw kan nog niet echt volgens met zo’n dingen) trek het je ni aan!
  Ik heb ni eens zo’n erge of veelvoorkomende naam, een gewone naam die je af en toe tegen komt, en die kunnen ze dus ook nooit gewoon zeggen. moet ook altijd vervormd of verkort worden. ‘k Trek het mij toch nimmer aan!

  Slaapwel!
  http://hetkleinevisjeindegrotebokaal.skynetblogs.be
  visje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén