Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Logica

Nieuwe energieleverancier komt de meterstand opnemen. De afrekening komt vandaag en Slow en mske moeten meer terug trekken dan ze maandelijks moeten betalen. Op drie maand tijd moeten ze dus 20€ meer terugtrekken dan ze aan een maandelijkse factuur betalen. Maar … aangezien daar een tussentijdse factuur tussen zat waarvan de betaling nog niet geregistreerd was, krijgen ze enkel die 20€ terug, af te trekken van de volgende factuur. Als mske belt over die toch maar gedane betaling zeggen ze dat dan van volgende factuur mag aftrekken.

Hola Pola, daar gaat iets niet. Na efkes berekenen moeten Slow en mske de volgende factuur niet betalen en wordt die overschot van de daaropvolgende afgetrokken.

Maar, ondanks dat ze op drie maand tijd al een maand teveel betaald hebben moeten ze in de toekomst toch één euro per maand meer betalen.

Iedereen nog mee?

Bovendien vraagt mske naar de 125€ borg die ze mocht storten omdat ze stroebelingen had met Nuon, waarvan de netbeheerder zei dat ze die niet had moeten betalen en die zogezegd bij de afrekening ging verrekend worden. Ah neen, dat is niet juist! Om die terug te krijgen moeten Slow en mske eerst twee jaar een goed betaalgedrag vertonen (wabliefteru?) en dan pas kan die verrekend worden. Een waarborg die niet had mogen gevraagd worden?

Previous

Straf is ’t!

Next

Aprilvis

1 Comment

 1. 01-04-2006, 09:00:54
  elentriek
  da zorgt voor spanning é.
  een fijne gewenst.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén