Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Stom!

mske heeft vanmorgen de stommiteit van haar leven uitgestoken. De beste Mr. Sloddermans had de laatste factuur van december al betaald maar daar stond een fout in, dus moest mske hem de verbeterde factuur nog bezorgen.

Ze doet dat vorige vrijdag en nu krijgt ze een mail waarin hij zegt dat hij de details wil alvorens hij die factuur betaalt.

En mske mailt terug dat die al betaald is! En nu vindt zij zichzelf dom. Iedereen zit zomaar met zijn handen in haar zakken; zij moet iedereen betalen maar kan advocaten betalen om zelf aan haar centen te geraken. En als ze dan de kans krijgt van zomaar, zonder er iets voor te doen, 1.800€ in haar schoot gesmeten te krijgen, dan doet ze dat niet.

mske zal het ook nooit leren … Zelfkennis is het begin van de wijsheid.

En met deze filosofie is ze de werkdag begonnen. Misschien stuurt ze Mr. Sloddermans nog een mailtje achterna waarin staat, dat hij eens aan die mail moet denken vóór hij volgende keer gemene dingen zegt over “meer controleren want iedereen bedriegt hem … Zulke dingen zegt hij alle jaren rond deze tijd van het jaar. Dat komt omdat hij dan minder werk heeft en dan doet zijn buik pijn dat hij geen hopen geld verdient.

Maar iemand die niet weet wélke factuur hij betaalde, vraagt om bedrogen te worden.

Previous

Stoute meneer

Next

Drie tikken x2

1 Comment

 1. 19-01-2004, 12:06:01
  Wwaauuuuwww!!!!!!!!!
  Het design is magnifiek! Wat een verrassing!

  Je hebt je best gedaan en er iets moois van gemaakt.
  Ik miste eerst de zwaai poesekes bij elk bericht, maar ik zie er toch nog eentje staan in de linker kolom.

  Proficiat en mijn complimentjes.

  http://marian.skynetblogs.be
  Marian

  —————————————————————————–

  19-01-2004, 13:20:53
  das toch straf he
  das toch allemaal straf he met die centjes. Ik hoop dat het toch allemaal in orde is gekomen. Zo dikke kussen. Marijke, branca en dinyake

  weefsnitje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén