Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een belezer

Ooit vertelde de Wat-was buurvrouw over een vloek. Ze beweerde dat, toen zij een klein meisje was, er telkens weer problemen waren en en voornamelijk met het trekpaard. Dat paard stierf, het volgende werd ziek en weer ziek en … mske herinnert zich niet al te best meer wat er allemaal gaande was met die paarden, maar bovendien waren er nog de andere problemen ook en toen beweerde haar vader dat iemand een vloek had uitgesproken over hun doening, de kwade hand dus.

En hij had een belezer gecontacteerd die allerlei rituelen had uitgevoerd, een hoefijzer had bezworen en dat boven de staldeur had gehangen en gezegd: “diegene die hier niet meer kan binnengaan is de dader”.

En volgens de Wat-was buurvrouw was er toch een buurman, aan wie ze nooit gedacht hadden, die op een dag richting staldeur stapte en ineens rechtsomkeer maakte en nooit nog in de stal binnen ging waarna de problemen volledig stopten.

Een belezer! Waar gaan wij nu een belezer vinden? Bovendien komt hier practisch nooit iemand en zijn de problemen vier jaar geleden begonnen terwijl we hier nog geen drie jaar wonen.

Previous

Arré steek!

Next

Voor iedereen

1 Comment

 1. 15-04-2006, 18:14:17

  Is sloef soms ‘ZWART’?

  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  15-04-2006, 18:18:47
  Nope !
  Schitterend grijs getijgerde met witte sokskes en een witte bavet. Foto staat hiernaast.

  Karboenkel was zwart.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén