Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lutenpee

Machinerie en ander getuig kan niet ziek worden of buikgriep krijgen.

Die printer, laserprinter, heeft ooit in het Wat-was huis zijn kuren gekregen en wou niet printen. mske keek alles na, er was niks mis, hij wou alléén niet printen. En mske dacht, die is kapot! Ze zet die af, maar twee dagen later zat ze met het probleem dat ze toch haar factuur moest afprinten en op de andere printer, kleurenprinter, valt die niet mooi uit, dus probeert ze de laser en jà hoor, hij print.

Maandenlang geeft hij geen problemen tot we hier wonen en ineens maakt hij een knorrend geluid en wil niet printen. En mske haalt er de handleiding weer bij en vindt de oorzaak van dat knorren. Het had iets te zien met oververhitting. Dus ze zet die printer af, laat hem afkoelen en start hem terug op. Nog steeds hetzelfde. Weer heeft ze het idee van “die is kapot”. Twee dagen later doet hij het terug. Dan weer een jaar geen problemen.

Twee maanden terug wil mske de betalingsbewijzen van Slow afprinten en het ding zet de onderkant bovenaan een blad en de bovenkant onderaan het volgende blad. mske probeert opnieuw, printer weigert. Twee dagen rusten en opgelost.

Voor die belangrijke afspraak maandag hadden ze weer die betalingsbewijzen nodig en mske wil terug een poging doen om die te printen; de printer blokkeert en zegt telkens dat het printen afgebroken werd. mske heeft hem afgezet. Gisteravond print ze gewoon het dossier af zonder problemen.

Dat is gewoon een pretentieuze printer met kuren.

Previous

O zo!

Next

Net als iedereen

1 Comment

  1. 04-02-2005, 00:34:33
    ooooooooooooooooof
    het is casparke

    lilane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén