Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dikken ambras

Geloof het of geloof het niet! Ik had ruzie met mske. Ik had nochtans gedacht dat dat nooit zou voorvallen. Hoe kwam dat nu?

Slow kwam vanmorgen met zijn handen vol van de keuken naar het buro en rats, ik ritste de keuken in. En neen, mske zei niks, ze deed mijn eten in mijn bakje en zei nogal sloefig: “Sloefie, Sloefie” terwijl ze met het bakske rammelde, net alsof ze niet wist dat ik daar niet was en ze zette de keukendeur op een spleet. En net toen ik wou gaan, schoot Toke erdoor en mske duwde de keukendeur dicht, groebelde Toke en zette ze terug in de keuken en toen ik niet direct kwam, gooide ze de deur dicht en ze gooide ook de deur van de gang dicht en toen die terug botste werd ze pas echt lastig want ze had haar handen vol met dat katteneten en ze wou die met haar voet dicht … maar ze raakte de deur niet, ze stopte als een voetballer “frozen in action” en ze dacht: “ms, niet met uwe voet zenne, je bent veel te opgesmeten, dat zou eerder ne sjot worden en dat gaat verkeerd aflopen. Dus zette ze kalm en rustig haar voet neer en zei zeer bedaard: “ik weet iets veel beters, de katten krijgen gewoon geen eten”.

“Helaba” riep ik uit de keuken “dat is allemaal de schuld van die dasjtereirs die de verjaardag versauern”. “Das zjust” riep mske terug “je had beter een andere dag uitgekozen om de ezel uit te hangen”. En dat pik ik niet hé! Ik ben geen ezel en ik repliceerde dus: “ik ben een kat hé, geen hond, die leer je komen op commando” en mske antwoordde: “en ik geen idioot”.

En ik dacht dat ze dat toch niet ging menen want ik hoorde Slow nog zeggen “moeten die dan tot vanavond wachten?” maar ineens liepen ze zomaar voorbij het keukenvenster en stapten de auto in en weg waren ze en ik zat daar op mijn honger. Kun je denken hoe rap ik in het buro was toen ze terug kwamen? Gelukkig stond mijn bakske er nog.

Ik zal maar oppassen de rest van de dag, want de wolken hangen nog altijd laag. Slow heeft er daarnet ook al mee te maken gekregen. Dat vertel ik straks wel, nu eerst mijn verontwaardiging en mijn eten laten zakken.

Previous

Een berg in China

Next

Boos

1 Comment

 1. 02-05-2006, 14:36:38
  x
  Sloef efkes ms-ke laten bekomen,
  hier is alvast een zonnestraaltje
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  02-05-2006, 15:10:30
  kan gebeuren
  hier loopt het ook niet altijd zoals Woeff en Staartje het willen) en vooral niet zoals Viv het wil….; smossen dat die 2 kunnen…. liefs viv
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  02-05-2006, 15:25:42
  Neen hoor !
  Ik smos niet, mske zegt dat ik precies ne pasha ben en dat ik bijna eet met vork en mes.

  Meestal willen Sloef en mske wél hetzelfde, maar dat van vanmorgen was een dik fiasco, nét zoals dat verjaardagsfeest.

  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén