Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zoek dekking!

Gisteren ambiance meegemaakt, ik was nogal geschrokken. Karboenkel is een zwarte kat voor iets, maar als hij achter Mouche aangaat, is die bang, als hij achter mij komt doen we een matchke ofwel toon ik demonstratief dat het me op dat moment niet zint, maar als hij achter Toke gaat, dan blàààààsssssst die als een wilde en petst hem! Gisteravond deed hij dat weer maar hij had haar vast en ze krijste dat horen en zien vergingen en trok zich eindelijk los, spurtte naar het buro, achternagezeten door de dolle Karboenkel.

Maar door die herrie had mske tijd gehad om stelling te nemen en toen hij door de keukendeur schoot stond hij niet voor Toke maar voor mske. Hij draaide zich om, stoof de keuken in, gevolgd door mske, gewapend met een lege colafles. Ze deed de keukendeur dicht, zwaaide vervaarlijk met de fles en sloeg met die fles op de keukentafel. Oeioeioeioeioei en daar was ik juist ondergedoken.
 
En toen mske zei tegen Karboenkel: “En nu gaan we dat hier eens deftig uitklappen zie!” dook ik nog wat dieper ineen. En toen dacht Boenks dat hij zich nog kon verstoppen achter de box van de radio bovenop de kast, maar als mske zegt “uitklappen” dan bedoelt ze “uitklappen”. Ze nam een keukenstoel, sprong daarop en greep Karboenkel bij zijn nekvel.
 
En toen kwam Slow kijken wat er gaande was en schoot ik tussen zijn benen door het buro in. En mske rammelde Karboenkel eens dooreen en zette hem dan nogal hardhandig neer. En ze zei: “vanavond géén eten, zwarte pestkop”.
 
En toen zag ze pas dat ik daar niet meer was en kwam ze me zoeken in ’t buro. En omdat ik bang was pakte ze me op en dan ben ik nog wel een half uur op haar schoot blijven zitten.

Previous

Ratattack

Next

Ingekaderd

1 Comment

 1. 30-09-2003, 09:28:29
  Goede morgen, de kattenfamilie!!!
  Hoi,
  jeetje wat een avontuur, gisteren…maar met een hele goede afloop, gelukkig maar!

  Prettig om te lezen hier, alsook die tandarts-avonturen van mske! Alhoewel dat ik vermoed dat het niet plezant moet geweest zijn voor mske om te vroeg aan te komen bij de tandarts .Voor te lezen is het wel plezanter. Ja, iedereen komt wel eens van die anekdotes tegen. Als ik de mijne eens zou bovenhalen… gelijk dat ik soms een kluns kan zijn!

  Prettige dag nog voor de kattenfamilie en mske en slow ook!

  Liefs,
  vlindertje.
  http://zonnebloempjes.skynetblogs.be
  vlindertje

  —————————————————————————–

  30-09-2003, 09:33:47
  wat zielig moet dat voor jou geweest zijn!
  jeetje…arme mske! Nu pas heb ik dat verhaal van de kermis gelezen. Jeetje…dat moet vreselijk voor jou geweest zijn, toen jouw moeder met die woorden af kwam. Gelukkig is het ook een verhaal met een goede afloop, want je hebt dankzij slow nu wel leuke kermisherinneringen!!! Het was fijn om het te lezen.

  Liefs,

  vlindertje

  —————————————————————————–

  30-09-2003, 10:01:11
  weg
  Doe die karboenkel weg ik zoek wel iemand !

  max

  —————————————————————————–

  30-09-2003, 10:27:30
  Heeftem weer gezien zé !
  Dat wil en kan ik écht niemand ni aandoen zé. Dat is “teveel” voor nen normale mens !

  Eens maken dat ze door ’t ganse huis kunnen lopen en op de zolder een kattenspeelterrein en door dat “geheim luik” nen doorgang naar den hof en daar dan een ren maken zodat ze door ’t kot door een kattenluik terug de keuken in kunnen.

  Nu liggen die twee hier broederlijk en zusterlijk naast mekaar te slapen, de één op de archiefdozen en den anderen op de printer.

  ms

  —————————————————————————–

  01-10-2003, 14:30:39
  Dat had ik wel graag eens gezien!!!
  Ik lach kreupel van’t lachen, ik kon het me nu al levendig voorstellen.
  http://peachy.skynetblogs.be
  Eva

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén