Kulleprul! Je kan er niks over vertellen of hij moet er nog een schepke bovenop doen.

Vanmorgen startte de pc niet op. Eindelijk start hij op en loopt uiteindelijk terug vast. Derde keer goeie keer? Dat geloof je toch niet, hij liep terug vast op de reacties van gisteravond.

Daarnet, toen Slow en mske thuis kwamen, zagen ze de konijntjes niet op het gewone plaatske in de schaduw. En mske werd al bang. “Ah” zei Slow “het roske zit boven op de waterput” en toen zag mske het gevlekte piepen van achter hun slaaphok.

En toen zag ze nog iets. De deur van de keuken stond open. Ze stormde naar binnen en ja … Toke was er niet. Maar die kwam dan onmiddellijk achter hen binnen gestormd, van boven tot van onder vol spinrag.

mske keek naar Slow, Slow keek naar mske. Vanmorgen is mske zeker niet buiten geweest via de keukendeur, de konijntjes hebben geen brood gehad want de helft van het broodje van gisteren lag er nog. Slow denkt dat hij ook langs daar niet buiten geweest is, mske denkt dat ook, al kan ze dat natuurlijk niet 100% zeggen.

Maar aangezien Kulleprul gisteren al met het spinrag aan het spelen was …