Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voor een stukske plakband

Vanmorgen weer ambiaans meegemaakt. Er was iets met een dossier van Mr. Sloddermans. Mr. Sloddermans heeft namelijk de, volgens mske, irritante gewoonte om alles met plakband samen te houden. Dat wil zeggen dat ze constant met haar hand in het plakband grijpt, of als dat Slow is, dat hij daar met zijn harekes in hangt en uiteindelijk houdt het boelke gewoon niet meer bij mekaar zoals dat hoort. Deze morgen wou mske een dossier opbergen en ik hoorde haar iets mompelen van: “dat plakt niet meer, maar kattenhaar, dat wel” en ze gooide een kattenhaarke weg en doefte met haar hand op het dossier, dat niet wou plakken. Ze kleefde het dan maar weer zelf bijeen met een nieuw stukske plakband. Ondertussen sloeg de pc haar WordPerfect dicht en mske grommelde nog wat harder. Ze wou het dossier in de dossiertas stoppen en het ganse boelke viel uit mekaar, net naast mij natuurlijk. En mske zei iets lelijk.

Ik ging lopen natuurlijk, ik dacht al dat ze dat dossier naar mij had gegooid. En wat zei Slow: “Ja, Sloef jong, ik denk je beter kan gaan gereed liggen” waarmee hij verwees naar zijn show van deze week.

En geschrokken dat ik was!

Previous

De regen uitgedaagd

Next

Mijnenveger

1 Comment

 1. 13-05-2006, 21:29:30
  uit het leven
  Uit het leven gegrepen…maar toch: een kleefbandje meer of minder?

  groetjes
  http://duits.skynetblogs.be
  sebastian

  —————————————————————————–

  13-05-2006, 21:47:21
  Just thuis!
  goe bijgelezen,
  alles precies toch in orde,
  grtjs
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén